#

Wandelen bij Woeste Hoeve

 
 

 
 
 
#

Home
#Wandelen bij Woeste Hoeve
Welkom bij wandelen bij Woeste Hoeve en omgeving. Klik op wandelingen om een indruk te krijgen van de wandelmogelijkheden in het Deelerwoud bij Woeste Hoeve.

Wandel in het uitgestrekte Deelerwoud en geniet onderweg van dit unieke en afwisselende natuurgebied. Productiebossen met dennen worden afgewisseld door percelen met eiken en stukken open terrein waar het bos zich op natuurlijke manier ontwikkelt. Ook een wandeling over de Grote en de Kleine Heide van het Deelerwoud is zeer de moeite waard vooral als eind augustus begin september de heide bloeit.

Meer informatie over dit project, de deelnemers en de technische achtergronden vind je onder "about". Daar vind je ook gegevens om contact met ons op te nemen.

Wildraster

Slingerpaadje

#De laatste nieuwtjes

De heide bloeit volop

Nazomer in het Deelerwoud

 

Wandelen tijdens pinksteren

Meer nieuwtjes? Bekijk het nieuwsarchief.


#Een eigen beeldverhaal maken?
Stichting MaakjeRoute biedt digitale ondersteuning om met je eigen dorp of regio een beeldverhaal voor wandelaars of fietsers te maken. Het beeldverhaal is via onze frontend te raadplegen en ziet er in beginsel netzoals deze site uit (hoewel een eigen layout mogelijk is).

Na het vormen van een intiatiefgroep kun je met ons content management-systeem aan de slag met het invullen van het routenetwerk en de informatiepunten. Een initiatiefgroep kan bestaan uit vertegenwoordigers van bewoners/wandelaars, ondernemers in de toeristische sector, terreineigenaren en kennishebbers.

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website met meer uitleg www.maakjeroute.nl/doel.
 

Meerstammige eikenbomen

#W3C
Deze pagina voldoet aan de volgende internet standarden van het W3 Consortium (W3C).

W3C valid W3C valid W3C valid#Ga verder naar
  • Index: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z    Stichting MaakJeRoute © Copyright 2016, Stichting MaakJeRoute.
Alweer een product van de Stichting MaakJeRoute.
  Je bent momenteel niet ingelogd.
Volg ons op Twitter of meld je aan voor onze nieuwsbrief.
   
 
Onze sponsoren:


 
 
 
Onze project partners:

 
 
Provincie Gelderland

Gemeente Renkum

Dorpsplatform Doorwerth

Bureau voor toerisme deVeluwe.nl