#

Wandelen bij Rhenen

 
 

 
 
 
#

Home
#Wandelen bij Rhenen
Welkom bij Wandelen bij Rhenen in natuurgebied de Blauwe Kamer. Klik op wandelingen om een indruk te krijgen van de wandelmogelijkheden in de Blauwe Kamer bij Rhenen.

In natuurgebied de Blauwe Kamer hebben verschillende processen invloed op de natuur in het gebied. Zo heeft de Rijn sinds 1992 bij hoog water vrij spel, waardoor een ooibos is ontstaan. De open vlakten van het natuurgebied worden door konik paarden en Galloway runderen open gehouden. Geniet tijdens een wandeling van dit spel van natuurlijke factoren en het uitgestrekte rivierenlandschap van de Blauwe Kamer bij Rhenen of wandel langs de rijke historie van de Grebbeberg.

Meer informatie over dit project, de deelnemers en de technische achtergronden vind je onder "about". Daar vind je ook gegevens om contact met ons op te nemen.

Rietkraag met vogels

Plas Blauwe Kamer

#De laatste nieuwtjes

Wandeling April 2020

 

Meidoorns in de uiterwaarden

Wandelen met de Paasdagen

Meer nieuwtjes? Bekijk het nieuwsarchief.


#Een eigen beeldverhaal maken?
Stichting MaakjeRoute biedt digitale ondersteuning om met je eigen dorp of regio een beeldverhaal voor wandelaars of fietsers te maken. Het beeldverhaal is via onze frontend te raadplegen en ziet er in beginsel netzoals deze site uit (hoewel een eigen layout mogelijk is).

Na het vormen van een intiatiefgroep kun je met ons content management-systeem aan de slag met het invullen van het routenetwerk en de informatiepunten. Een initiatiefgroep kan bestaan uit vertegenwoordigers van bewoners/wandelaars, ondernemers in de toeristische sector, terreineigenaren en kennishebbers.

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website www.maakjeroute.nl/doel.
 

Rijtje arbeiderswoningen

#W3C
Deze pagina voldoet aan de volgende internet standarden van het W3 Consortium (W3C).

W3C valid W3C valid W3C valid#Ga verder naar


    Stichting MaakJeRoute © Copyright 2016, Stichting MaakJeRoute.
Alweer een product van de Stichting MaakJeRoute.
  Je bent momenteel niet ingelogd.
Volg ons op Twitter of meld je aan voor onze nieuwsbrief.
   
 
Onze sponsoren:


 
 
 
Onze project partners:

 
 
Provincie Gelderland

Gemeente Renkum

Dorpsplatform Doorwerth

Bureau voor toerisme deVeluwe.nl